Skip to main content
  • elopement noorwegen

Fotoshoot in Noorwegen

Gaan jullie op vakantie naar Noorwegen of misschien wel op huwelijksreis naar Noorwegen?

Dan is dit vast een unieke reis, die je wellicht niet ieder jaar gaat maken. Tenzij je natuurlijk, net als wij, verliefd wordt op dit land.

Maar dat even daargelaten; Je bent vast al maanden bezig met de voorbereidingen. Of het nu alles plannen is, of lekker op de bonnefooi reizen. Een avontuur is het zeker. Heerlijk rondrijden, wandelen, genieten en je verbazen.

Stel je eens voor dat je tijdens deze reis even aan de hand meegenomen wordt. Niet persé naar de standaard hoogtepunten, maar naar de plekken die de locals kennen. En er daar, op die unieke locaties, waar je zelf anders nooit gekomen was, prachtige, onvergetelijke foto´s van jullie gemaakt worden?

Dit maak ik heel graag voor je mogelijk.

Doordat we elkaar voor de reis al even spreken via een videocall, weet ik precies waar jullie van houden en kan daarmee een belevenis samenstellen die helemaal bij jullie past en waar je met heel veel plezier op terug kunt kijken. Letterlijk én figuurlijk!

Welke fotoshoots zijn er mogelijk?

Ik ben gespecialiseerd in trouwfotografie en koppelshoots.

Maar komen jullie met je gezin of heb je een ander mooi project, dan mag je ook gerust contact met me opnemen.

Loveshoot

Komen jullie als stel, op vakantie naar Noorwegen, dan is een loveshoot de kers op de taart.

Niet alleen omdat je hele toffe foto´s krijgt als resultaat, maar ook omdat we echt een avontuur samenstellen die helemaal past bij jullie als koppel. Houden jullie van wandelen of kanoën, watervallen of bergen, uitzicht of bos. Het is allemaal mogelijk in deze prachtige omgeving. Ik neem jullie heel graag mee op avontuur.

After wedding shoot

Zijn jullie pas getrouwd en zou je het geweldig vinden om trouwfoto´s te hebben in de mooie natuur van Noorwegen? Dan zeg ik DOEN! Ook hier stel ik samen met jullie een geweldige belevenis samen, waar we een variatie van locaties bezoeken voor jullie ultieme trouwfoto´s. Dus hup: De jurk in de auto of camper, want hier ga je achteraf zó blij mee zijn!

Engagementshoot

Willen jullie je trouwplannen op een bijzondere manier aankondigen, of wil je DE vraag stellen tijdens een loveshoot?

Ook hier hebben wij al ervaring mee. Alles stiekem plannen om die ene vraag op het juiste moment te stellen. Dit is zo gaaf.

En om jullie ringen te kunnen laten zien op een epische locatie, zal vele reacties te weeg brengen 🙂

Gezinsfoto´s

Gaan jullie met je hele gezin op reis naar Noorwegen en wil je dit avontuur graag vastgelegd hebben tijdens een leuke activiteit met jullie gezin? Ik hoor graag over jullie wensen, dromen of ideeën.

Investering

Pakket 1
  • Voorbereiding incl call en locatie scouting
  • Tips ter voorbereiding van de shoot
  • De fotoshoot
  • 10 digitale foto’s

Kr. 4500 incl BTW

Pakket 2
  • Voorbereiding incl call en locatie scouting
  • Tips ter voorbereiding van de shoot
  • De fotoshoot
  • 20 digitale foto’s

Kr. 6000 incl BTW


Reiskosten:
De eerste 30 minuten reistijd is inclusief.
Daarna 5kr per km + evt tolgeld